De Klussenier Robert Pot
De Klussenier Robert Pot

Lopikerweg 60
2871 AW Schoonhoven

Dien uw offerte-aanvraag in   

0182 60 73 12
06 5287 6867
robertpot@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 63076608

Even voorstellen

Mijn naam is Robert Pot, geboren in Heemstede maar inmiddels met veel plezier woonachtig in Schoonhoven. Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden, in omgeving Schoonhoven en de Krimpenerwaard, dan ben u bij mij aan het juiste adres.

Ik heb gewerkt voor kleine bouwbedrijven waar ik alle voorkomende bouw- en verbouwwerkzaamheden heb uitgevoerd. Daarna heb ik als lid van een management team in de commercie gewerkt. Naast mijn baan heb ik mijn eerste huis, wand voor wand vernieuwd en een groot deel aangebouwd. In de loop van de jaren heb ik twee huizen gebouwd in eigen beheer. Tussen het bouwen van de huizen veel vrienden, familie en bekenden in binnen- en buitenland geholpen met diverse bouwkundige opdrachten. De werkzaamheden die ik tijdens en na mijn werk uitvoerde hebben mij een schat aan ervaring opgeleverd.

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt bij mij terecht voor alle werkzaamheden in en rond uw woning. Denk hierbij aan installatiewerk, het plaatsen van keukens, isolatiewerk en het plaatsen van VELUX dakramen of een volledige dakkapel. Op het gebied van houtbewerking is alles mogelijk, bijvoorbeeld: op maat gemaakte keukens, kasten, het leggen van vloeren of aftimmeren. Ik heb ook erg veel ervaring met het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren en houtskeletbouw.

Ik denk graag met u mee in de mogelijkheden van een verbouwing of renovatie en kan daarbij deskundig advies geven. Ook bij een nieuwbouw project kan ik u begeleiden vanaf de  tekening, bij het aanvragen van de vergunning, tot aan de oplevering. Zo heeft u vanaf de aanvraag tot en met oplevering maar één verantwoordelijk aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en heb de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Kortom, Vertrouwd Verbouwen!

Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...