Woning laten beveiligen Schoonhoven, Vlist, Polsbroek en omstreken?

Met een goede beveiliging van uw woning is uw woning niet alleen beter beveiligd, ook zult u met een fijner gevoel uw huis verlaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het (beter) beveiligen van uw huis? De Klussenier Robert Pot voorziet u graag van advies.   

Mogelijkheden op het gebied van beveiliging

Inbrekers beschikken over steeds meer middelen om een woning binnen te komen. Gelukkig gaat de ontwikkeling van de beveiliging ook door! Hieronder informeren wij u over de moglijkheden op het gebied van beveiliging.

Hang en sluitwerk

Wellicht voor de hand liggend, maar daarom niet minder belangrijk: Hoe inbraakproof zijn uw sloten? Geef uw hang en sluitwerk een ‘opwaardering’ en maak het zogenaamde ‘cilindertrekken’ onmogelijk.

Inbraakalarm

Kiest u ervoor om een elektronisch veiligheidssysteem te installeren om de aanwezigheid van een inbreker waar te nemen? Dit alarm kan afgaan op locatie en/of een melding doorgeven aan een speciale dienst op afstand.

Camerabewaking

Steeds meer particulieren kiezen voor camerabewaking. Waarom? Er zijn kortweg drie redenen voor u om beveiligingscamera's op te hangen:

  • U kunt op afstand binnenshuis kijken. Ziet u iets verdachts? Dan kunt u dit melden.
  • Ziet een inbreker een camera hangen? Dan is de kans groot dat dit hem afschrikt.
  • Slaagt de inbreker erin om uw huis binnen te komen? Grote kans dat dit op beeld staat! U kunt dit gebruiken om de identiteit van de inbreker te achterhalen.

Nog geen goed beveiligde woning? Maak er werk van!

Een goed beveiligde woning kan alleen maar een meerwaarde zijn. Naast een goed beveiligde woning kan het ook een effect hebben op de inboedelverzekering, dit is iets interessants om uit te zoeken. 

Wilt u de mogelijkheden weten voor het beveiligen van uw huis, neem dan contact op met De Klussenier Robert Pot. Hij kan u adviseren in het beveiligen van uw woning.

De Klussenier Robert Pot, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Robert Pot
De Klussenier Robert Pot

Lopikerweg 60
2871 AW Schoonhoven

Dien uw offerte-aanvraag in   

0182 60 73 12
06 5287 6867
robertpot@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 63076608

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Robert Pot

 
Loading...